Grzegorz  Łapanowski

Puree pietruszkowe


Przepis z programu Ł'apetyt (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

odsłon: 10926

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

3 duże ziemniaki ugotowane

2 ugotowane pietruszki

1 pęczek natki pietruszki

2 łyżki oliwy truflowej

4 ząbki pieczonego czosnku

odrobina mleka

pieprz

sól

 

 

Przygotowanie:


Wszystkie składniki zmiksować na gładką masę.

powrót

Podobne przepisy

Fondue neuchatel
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia szwajcarska
Marynowane wodorosty
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 48)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia japońska
Cukierki z tataraku
Łukasz Łuczaj
Przepis z programu Dziki obiad Łukasza Łuczaja (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Japońskie kulki jaglane z komosą
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 37)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia japońska
Czekoladowe fondue
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia szwajcarska
Duszona cebula
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.