Ruth  Rogers

Przegrzebki i żabnica na rozmarynowych patyczkach


Przepis z programu Włoskie przepisy z River Cafe (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Przegrzebki i żabnica na rozmarynowych patyczkach
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

filet z żabnicy

pokrojony na porcje wielkości przegrzebków

przegrzebki

oczyszczone

umyte i osuszone

2 łodygi rozmarynu o dł. 20-25 cm

6 filecików anchois

oliwa

sól morska

świeżo mielony pieprz

 

 

Przygotowanie:

/>
Składniki:
filet z żabnicy, pokrojony na porcje wielkości przegrzebków
przegrzebki, oczyszczone, umyte i osuszone
2 łodygi rozmarynu o dł. 20-25 cm
6 filecików anchois
oliwa
sól morska, świeżo mielony pieprz

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.