Pory pod sosem z niebieskiego sera

Pory pod sosem z niebieskiego sera
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 4.20

Przygotował:

Gary Rhodes

Seria kulinarna:
Gary Rhodes za stołem (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski

Składniki:

  • 18-20 młodych porów
  • nieco roztopionego masła
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Weź młode pory w całości. Duże przetnij wzdłuż na pół. Blanszuj je przez dwie do trzech minut w osolonym wrzątku. Gdy zmiękną, odcedź. Ułóż na blasze i posmaruj roztopionym masłem. Posyp solą i pieprzem, wstaw pod grill.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA