Pieczone plastry pomidorów

Pieczone plastry pomidorów
Oceń przepis:
30 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z grilla
Ilość osób:
6

Składniki:

  • 2 duże pomidory, pokrojone na kawałki o grubości 1 cm
  • ½ łyżeczki oliwy z oliwek
  • sól gruboziarnista i świeżo zmielony pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozgrzej grill. Umieść kawałki pomidora na blaszce do pieczenia. Skrop je oliwą, przypraw solą i pieprzem. Piecz przez około 2-3 minuty, aż zmiękną.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA