Jennifer  Paterson

Pieczone gołębie a la słonki


Przepis z programu Dwie puszyste damy (odc.19)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

Pieczone gołębie a la słonki
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 skruszałe i sprawione gołębie

115 g masła

4 plastry boczku

 

 

Przygotowanie:


Najpierw ugotuj ziemniaki, dobrze odparuj i przeciśnij przez praskę. Ubij białka na sztywno.

powrót

Podobne przepisy

Quesadillas z chorizo
Ainsley Harriot
Przepis z programu Ainsley rusza w plener (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Burger po zagrzebsku z sałatą i salsą
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 4 (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia bałkańska
Parówki z indyka w cieście francuskim
Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Piersi kurczaka w zielonej masali
Przepis z programu Floyd w Indiach Goa (odc.2)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Kotlety schabowe z jabłkami
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Zupa ze świeżym makaronem ryżowym z żeberkami wieprzowymi
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Zupy
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.