Jola Słoma

Pieczarki faszerowane z rozmarynem


Przepis z programu Słoneczne ATELIER SMAKU (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie

Pieczarki faszerowane z rozmarynem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

6 kapeluszy dużych pieczarek

1/2 szklanki ugotowanego ryżu

10 dag sera feta

kilka gałązek rozmarynu

szczypta czarnego pieprzu

oliwa z oliwek do posmarowania pieczarek

 

Przygotowanie:

Posmarowane oliwą kapelusze pieczarek wypełniamy ryżem wymieszanym z przyprawami i fetą. Zawijamy w folię aluminiową i grillujemy aż będą miękkie.

powrót

Podobne przepisy

Chrupiąca okra z kokosem
Przepis z programu Floyd w Indiach odc. 4
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Smażone pomidory
Andrzej Polan
Przepis z programu Polska ze smakiem 2
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia polska
Bigos z pomarańczą
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Potrawy wigilijne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.