Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka
Oceń przepis:
45 ocen Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Tomasz Jakubiak

Seria kulinarna:
Jakubiak rodzinnie (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Składniki:

  • 4 jajka od kury zielononóżki
  • pół cebuli
  • ogórek kiszony
  • pół cytryny
  • szczypta soli
  • szczypta pieprzu
  • puszka tuńczyka w kawałkach, w sosie własnym
  • łyżka majonezu

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ugotowane na twardo jaja posiekaj i wsyp do miski.
Dodaj pokrojoną w drobną kostkę, cebulę, ogórka kiszonego i tuńczyka.
Dopraw solą i pieprzem. Dodaj majonez i sok z cytryny.
Pastę dokładnie wymieszaj. Smacznego!

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA