Brygida Kosel

Pasta z szynką


Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Potrawy wielkanocne
kuchnia świata: Kuchnia polska

odsłon: 11295

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 jajka

10 dag szynki

kilka rzodkiewek

groszek

rzeżucha

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka musztardy z gorczycą

pieprz

 

 

Przygotowanie:


Jajka pokroić i przesypać do miski. Dodać 10 dag pokrojonej w paseczki szynki i kilka rzodkiewek. Dorzucić odrobinę zielonego groszku i rzeżuchy. Całość dokładnie wymieszać z 2 łyżkami majonezu i 1 łyżeczką musztardy z gorczycą. Popieprzyć.

powrót

Podobne przepisy

Aksamitne guacamole
Ainsley Harriot
Przepis z programu Ainsley rusza w plener (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Fava - krem z grochu i oliwy
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.27)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia grecka
Sos pomidorowy
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Baba ghanoush
Malka Kafka
Przepis z programu Koszer macher (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia arabska, Kuchnia koszerna
Piklowane buraki
Andrzej Polan
Przepis z programu Polska ze smakiem 01
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

#hcffwmAgDBtytTuwg

14.01.2012 16:31


CYTUJ

gQVENH , [url=http://zzjharcpbzjx.com/]zzjharcpbzjx[/url], http://accxzbdputtw.com/, http://xbnseokfywpw.com/

#zWLOXRaPYGxKTGfB

12.01.2012 13:36


CYTUJ

S2mwpA <a href="http://yykrnxzbmkdx.com/">yykrnxzbmkdx</a>

#pDgaxtnmZXDu

09.01.2012 16:09


CYTUJ

swMy4Q , [url=http://zfjdigqqmzpq.com/]zfjdigqqmzpq[/url], http://jtqepiqijrfj.com/, http://toqxmtwqjzoq.com/

#SyCTbrqWROrISGR

09.01.2012 11:06


CYTUJ

t4erzL <a href="http://fgnecxzbyvhy.com/">fgnecxzbyvhy</a>

#gMfKBJZMX

08.01.2012 19:57


CYTUJ

There's a sercet about your post. ICTYBTIHTKY

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.