Brygida Kosel

Pasta rybna

Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania z ryb, Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia polska

Pasta rybna

odsłon: 8049

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:


2 jajka
20 dag wędzonych sardynek lub szprotek
2 ogórki małosolne
1 pomidor
dymka
pieprz
2 łyżki majonezu

Przygotowanie:


Jajka drobno pokroić i przesypać do miski. Dodać 20 dag drobno posiekanych ryb, 2 ogórki małosolne i 1 pomidora. Dorzucić dymkę do smaku. Popieprzyć i wymieszać z 2 łyżkami majonezu.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.