Janella  Purcell

Papryka z kozim serem i bazylią


Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Papryka z kozim serem i bazylią
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

6 małych papryczek

200 g koziego sera

oliwa z oliwek

sól i pieprz

pęczek młodej bazylii

czosnek

 

 

Przygotowanie:


Papryki i czosnek pieczemy przez 10 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Wyjmujemy gniazdo nasienne. Napełniamy paprykę kozim serem, skrapiamy oliwą, posypujemy bazylią, solą i pieprzem.

powrót

Podobne przepisy

Grzyby smażone w cieście
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.11)
trudność: brak
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Mini hot dogi
Aaron Craze
Przepis z programu Rude Boy w kuchni (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej, Kuchnia brytyjska
(odc.17)bułka zapiekana z mozzarellą
Jacques Pépin
Przepis z programu Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.