Ostry dip paprykowy

Ostry dip paprykowy
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.47)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia meksykańska

Składniki:

  • 2 szklanki gęstego jogurtu naturalnego
  • 1 mała puszka koncentratu pomidorowego
  • 2 papryczki japapeno
  • sok i skórka z 1 limonki
  • 3 dymki
  • ½ szklanki posiekanej świeżej kolendry
  • sól

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Zmieszaj wszystkie składniki w malakserze na gładkie puree. Dopraw do smaku.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA