Maryla Musidłowska

Mus z kiwi


Przepis z programu Maryla al dente (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

Mus z kiwi
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

8 owoców kiwi

3 cm kawałek świeżego imbiru

200 ml śmietanki owsianej sojowej lub kokosowej

4 łyżki miodu

szklanka pokruszonych kostek lodu

 

Przygotowanie:

Obierz kiwi i podziel na cząstki. Obierz i zetrzyj imbir. W blenderze zmiksuj owoce z imbirem i lodem. Dodaj miód i śmietankę, miksuj jeszcze przez chwilę. Podawaj w pucharkach.

powrót

Podobne przepisy

Desery ze świeżych owoców
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Porzeczkowe semifreddo
Tomasz Deker
Przepis z programu Desery Dekera (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Pain perdu
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Puchar gruszkowy według dawnej receptury
Przepis z programu
trudność: trudne
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

mikohajka

postów: 2

24.03.2016 14:18

CYTUJ

proste, smaczne. czego chcieć więcej?

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.