Mięsne zapiekanki

Przepis z programu W interesie mięsożercy (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Mięsne zapiekanki
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

700 g mąki

300 g łoju

500 g pokrojonej wołowiny

1 filiżanka zimnej wody

1 łyżka oliwy

1 łodyga selera naciowego

4 minimarchewki

1 ząbek czosnku

1 cebula

tymianek

sól

pieprz

 

 

Przygotowanie:


Potrzebne nam będą: masło, groszek, woda lub bulion, sól i pieprz. Wszystkie składniki gotujemy na wolnym ogniu. Gdy groszek zmięknie, dodajemy świeżą, posiekaną miętę.

powrót

Podobne przepisy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.