Melon w szynce parmeńskiej skropiony octem balsamico

Melon w szynce parmeńskiej skropiony octem balsamico
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Maryla Musidłowska

Seria kulinarna:
Maryla al dente (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Obierz, usuń pestki i pokrój melona w dużą kostkę. Pokrojoną w paski szynką parmeńską owiń kawałki melona. Zepnij wykałaczką. Skrop balsamico i oprósz świeżo zmielonym pieprzem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA