James  Martin

Masło krewetkowe


Przepis z programu Przysmaki Jamesa Martina (odc.8)
trudność: brak
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia irlandzka

Masło krewetkowe
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

100g obranych gotowanych krewetek

100g miękkiego masła

1 laska wanilii

2 łyżki natki pietruszki

 

 

Przygotowanie:


Laskę wanilii rozcinamy wzdłuż i czubkiem noża zeskrobujemy nasiona. W blenderze miksujemy
krewetki z masłem i nasionami wanilii. Dodajemy pokrojoną natkę i miksujemy jeszcze chwilę.

powrót

Podobne przepisy

Galaretka malinowa z kokosem
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań 2 (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia karaibska
Kandyzowana skórka pomarańczy
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 4 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
Kiszone cytryny
Antony Worrall Thompson
Przepis z programu Antony w Maroku (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia marokańska
Ogórki marynowane na słodko w curry
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Rumtopf
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory
kuchnia świata: Kuchnia niemiecka
Ocet jabłkowy
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przetwory

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.