Marynowane polędwiczki z gorgonzolą

Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Marynowane polędwiczki z gorgonzolą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 polędwiczki wieprzowe

 

 

Przygotowanie:


Oczyszczone polędwiczki zamarynować przez co najmniej godzinę w posiekanych ziołach czyli w rozmarynie i majeranku. Posolić, popieprzyć świeżo zmielonym lub tłuczonym pieprzem. Posypać słodką papryką w proszku. Dodać posiekany czosnek.

powrót

Podobne przepisy

Bułgarsko-tureckie pierogi z mięsem
Przepis z programu
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne, Pierogi i pierożki
Befsztyki
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 2 (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Duszone mięso po irlandzku
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia irlandzka

skomentuj przepis

#kajo0

03.02.2012 18:21


katowice

CYTUJ

no właśnie!!!!!!!!!!

kamil

postów: 283

12.02.2011 00:06

CYTUJ

oj jojoj, niechlujstwo widzę. Na zdjęciu są polędwiczki smażone lub pieczone (nie widzę dokładnie, bo zdjęcie małe), a w przepisie mają byś tylko marynowane w przyprawach.

#leonard

19.12.2010 14:07


kraków

CYTUJ

fajny przepis, tylko czy polędwiczki podaje się surowe? ;-)

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.