Marynowane polędwiczki wieprzowe z leśnymi grzybami i makaronem farfalle

Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Marynowane polędwiczki wieprzowe z leśnymi grzybami i makaronem farfalle
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 polędwiczki wieprzowe

60 ml sosu sojowego

50 g suszonych prawdziwków

czosnek

oliwa z oliwek

cebula

200 g prawdziwków

100 g masła

natka pietruszki

200 g makaronu farfalle

100 g ziołowego serka

Przygotowanie:


W mikserze zemleć suszone grzyby na pył. Zamarynować polędwiczki w sosie sojowym i w zmielonych suszonych grzybach. Odstawić na pół godziny.

powrót

Podobne przepisy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.