Łosoś gotowany w torebce z koprem włoskim

Przepis z programu Przepisy z Niebiańskiej kuchni (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb

Łosoś gotowany w torebce z koprem włoskim
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 filety z łososia

sól i pieprz

2 bulwy pokrojonego kopru włoskiego

2 cebule

posiekane

4 łyżki masła

200 ml białego wina

sok z 1 cytryny

4 zamykane torebki do mrożonek

 

 

Przygotowanie:


Zagotuj wodę w garnku. Przypraw łososia. Włóż każdy z filetów do osobnej torebki razem z koprem włoskim, cebulą, łyżką masła i białym winem. Dodaj sok z cytryny i zamknij szczelnie torebkę. Gotuj w wodzie przez 10 minut.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.