Andrzej Polan

Kurczak z grilla, gazpacho z arbuza i warzyw


Przepis z programu Polska ze smakiem 4
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z grilla

Kurczak z grilla, gazpacho z arbuza i warzyw
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

2 szt. piersi z kurczaka

1 kg arbuza

100 g Kumpiaka

100 g kolorowych pomidorków cherry

pęczek rzodkiewek

2 dojrzałe avocado

ogórek zielony

papryczka chilli

sól, i cukier do smaku

sok z cytryny,

olej Kujawski z bazylią i cytryną

olej Kujawski

świeża kolendra

świeży tymianek

Przygotowanie:

Arbuza zmiksuj, pozostawiając ćwiartkę do pokrojenia w kostkę. Do zmiksowanego arbuza dodaj pozostałe pokrojone warzywa, sok z cytryny, olej kujawski z bazylią i cytryną

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.