Emeril Lagasse

Kreolski sos tatarski


Przepis z programu Esencja smaku Emerila (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia kreolska

Kreolski sos tatarski
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

 

1 jajko

1 łyżka posiekanego czosnku

2 łyżki świeżo wyciśniętego soku z cytryny

1 łyżka posiekanej natki pietruszki

2 łyżki posiekanej dymki

1 szklanka oliwy z oliwek

1/4 łyżeczki pieprzu kajeńskiego

1 łyżka musztardy kreolskiej lub musztardy pełnoziarnistej

1 łyżeczka soli

 

 

Przygotowanie:


powrót

Podobne przepisy

Salsa
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Sos pomidorowy z trawą cytrynową
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia tajska
Salsa barbecue
Ainsley Harriot
Przepis z programu Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Pasta z tuńczyka
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak rodzinnie (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Bagna cauda - gorący sos z czosnkiem i anchois
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.1)
trudność: brak
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.