Kremowe ziemniaki

Kremowe ziemniaki
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 3.00

Przygotował:

Gary Rhodes

Seria kulinarna:
Gary Rhodes za stołem (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • 500 g purée ziemniaczanego
  • szczypta soli
  • sporo zmielonego
  • białego pieprzu
  • 100 g bitej śmietany
  • kawałek masła

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Do purée ziemniaczanego rozgniecionego na gładką masę, dosyp szczyptę soli i sporo zmielonego, białego pieprzu. Dodaj 100 gramów bitej śmietany i delikatnie wymieszaj. Przed podaniem nałóż na wierzch kawałek masła, które się rozpuści.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA