Antony Worrall Thompson

krem serowy do biszkoptów i ciasta marchewkowego


Przepis z programu Sobota w kuchni (odc.15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia włoska

krem serowy do biszkoptów i ciasta marchewkowego
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
porcja na jedno ciasto



Składniki

125g mielonego, białego sera lub sera mascarpone

250g cukru pudru

90g masła

½ łyżeczki esencji waniliowej

sok z ½ cytryny



Przygotowanie

Wszystkie składniki wrzucić do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę. Posmarować gotowego biszkopta lub ciasto marchewkowe.

powrót

Podobne przepisy

Hummus
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Sos daktylowo-pomarańczowy
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Ajvar
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 5 (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Przetwory, Dania dietetyczne, Dania wegańskie
Owoce smażone z cukrem i gorczycą
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.28)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.