Kim McCosker

Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą


Przepis z programu 4 składniki (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1/3 szklanki dżemu morelowego

2 łyżki musztardy diżońskiej

4 kotlety wieprzowe

3 dymki

drobno posiekane

 

 

Przygotowanie:


Podgrzej w rondelku na małym ogniu dżem z musztardą, stale mieszając aż składniki dobrze się połączą i odstaw. Ugrilluj kotlety po 3 min z każdej strony. Rozsmaruj połowę glazury i znów grilluj z obu stron

powrót

Podobne przepisy

Cygańskie gołąbki na ostro
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 3 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Gołąbki
Nóżki kurczaka z kiszonymi cytrynami
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 5 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Żeberka wołowe pieczone w kawie i kakao
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 3 (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Żeberka

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.