Kotleciki z kalafiora

Kotleciki z kalafiora
Oceń przepis:
49 ocen Średnia ocena: 3.10

Przygotował:

Andrzej Polan

Seria kulinarna:
Polska ze smakiem (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie

Składniki:

  • 1 kalafior
  • 2 jajka
  • pęczek cebuli dymki
  • 2 łyżki mąki
  • 2 łyżki ketchupu
  • opakowanie płatków kukurydzianych
  • sól
  • pieprz
  • koperek
  • masło do smażenia
  • olej Kujawski 3 ziarna

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kalafiora ugotuj na półtwardo, odsącz wody i zmiksuj. Połącz z jajkami, podsmażoną cebulką dymką, ketchupem, koperkiem i mąką.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA