Kotleciki rybne

Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb

Kotleciki rybne
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

400 g ziemniaków

200 g filetów z dorsza lub pangi

szczypiorek

jajko

bułka tarta

sól

pieprz

oliwa z oliwek

 

 

Przygotowanie:


Ugotować ziemniaki. Posiekać filet z ryby. Posiekać szczypior. Wymieszać na jednolitą masę ugotowane ziemniaki, rybę, szczypior, jajko i bułkę tartą. Formować małe kotleciki. Panierować w bułce tartej i smażyć do osiągnięcia złotego koloru na oliwie z oliwek.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.