Agnieszka Kręglicka

Koreczki z salami i korniszona


Przepis z programu Para w kuchni (odc.14)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę

Koreczki z salami i korniszona
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

salami

cebulki koktajlowe

korniszon

grzybki marynowane

gruszki w occie

śliwki

 

 

Przygotowanie:


To koreczek, który obok tego z żółtego sera i oliwki na wykałaczce, należy do klasyki gatunku. Aby urozmaicić jego formę zamiast wykałaczek proponujemy użyć długich bambusowych patyczków. Plasterki salami zwinąć w różne kształty, włączyć do dekoracji cebulki koktajlowe, własnej roboty marynowane grzybki, gruszki lub śliwki.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.