Koreczki z salami i korniszona

Koreczki z salami i korniszona
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni (odc.14)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę

Składniki:

  • salami
  • cebulki koktajlowe
  • korniszon
  • grzybki marynowane
  • gruszki w occie
  • śliwki

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

To koreczek, który obok tego z żółtego sera i oliwki na wykałaczce, należy do klasyki gatunku. Aby urozmaicić jego formę zamiast wykałaczek proponujemy użyć długich bambusowych patyczków. Plasterki salami zwinąć w różne kształty, włączyć do dekoracji cebulki koktajlowe, własnej roboty marynowane grzybki, gruszki lub śliwki.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA