Kolorowe muffinki

Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka

Kolorowe muffinki
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
Składniki:

1,5 szklanki mąki

2 łyżeczki proszku do pieczenia

szczypta soli

¼ szklanki miękkiego masła bądź oleju

¾ szklanki cukru

½ szklanki mleka

1 szklanka świeżych malin*

* można również użyć mrożonych, jednak po rozmrożeniu dobrze jest je obtoczyć w mące



Przygotowanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Włożyć do foremek na muffinki. Piec ok. 25 minut w tem. 180 st.



Agnieszka Fluderska

powrót

Podobne przepisy

Chleb dyniowo-imbirowy
Katia Roman-Trzaska
Przepis z programu Little Chef (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka, Dania z dyni
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej
Ciasto czekoladowe
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Suflet czekoladowy
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Tarty daktylowo-migdałowe
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 41)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
Bardzo waniliowe babeczki
Anna Olson
Przepis z programu Anna Olson: Sezon na świeżość (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.