Adriana Marczewska

Koktajl jarmużowy


Przepis z programu Ślinotok (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje

Koktajl jarmużowy
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

garść liści jarmużu

1 banan

1 kiwi

½ szklanki soku z winogron (np. z sokowirówki) lub jabłkowego

½ szklanki mleka kokosowego

1 łyżka soku z limonki lub cytryny

Przygotowanie:

Jarmuż opłukać, oderwać liście od zgrubienia pośrodku.
Włożyć do pojemnika blendera stojącego, dodać obranego banana, obrane kiwi, sok z winogron, mleko kokosowe i sok z limonki.
Dokładnie zmiksować (ok. 2 minuty) i od razu podawać.

powrót

Podobne przepisy

Lemoniada
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
Lassi
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.26)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Malinowe mojito
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
Koktajl jarmużowy
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
Aromatyczny kompot z gruszek alistaira little
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Napoje
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Lassi z mango
Przepis z programu Floyd w Indiach Goa (odc.2)
trudność: brak
rodzaj dania: Napoje
kuchnia świata: Kuchnia indyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.