Koktajl „imbirowy muł”

Koktajl „imbirowy muł”
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Annabel Langbein

Seria kulinarna:
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 11)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje

Przygotowanie:

Składniki:
4 szklanki piwa imbirowego
1 ½ szklanki ciemnego rumu lub Ice Tea w wersji bezalkoholowej
1/3 – ½ szklanki soku z limonki
¾ szklanki soku z pomarańczy
3 łyżki pokrojonego w słupki świeżego imbiru
garść porwanych listków mięty
kostki lodu

Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać. Podawać z lodem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA