Janella  Purcell

Kanapki z krabem i awokado


Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 24)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Kanapki z krabem i awokado
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

filiżanka mięsa z kraba

2 łyżki majonezu sojowego

łyżka kaparów

łyżka pikli

łyżka koperku

łyżka natki pietruszki

łyżeczka soli

łyżeczka białego pieprzu

awokado

4 kromki chleba na zakwasie

 

 

Przygotowanie:


Wymieszać mięso z kraba, majonez, zioła i przyprawy. Odkroić skórkę chleba. Dwie kromki posmarować łyżką majonezu. Nałożyć pastę krabową. Na wierzchu położyć pozostałe kromki. Przybrać awokado. Przekroić kanapki na 3 części.

powrót

Podobne przepisy

Smażone szparagi z przepiórczymi jajkami i parmezanem
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na lato (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Ser typu camembert marynowany w oleju
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
kuchnia świata: Kuchnia czeska
Rożki z serem i szynką
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.