Jan i Jakub   Kuroniowie

Kanapki Trześniewskiego


Przepis z programu Kuroniowie rozgryzają (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty

odsłon: 10483

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

5 jaj ugotowanych na twardo

2 łyżki majonezu

łyżka musztardy

dymka lub szczypiorek

sól, pieprz

Przygotowanie:

Jaja ugotowane na twardo obieramy i drobno siekamy. Dymkę lub szczypiorek kroimy w drobną kostkę. Mieszamy z majonezem, musztardą i doprawiamy solą i pieprzem. Schładzamy.

powrót

Podobne przepisy

(odc.016) sos do pizzy
Michael  Smith
Przepis z programu Domowy kucharz (odc.16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Salsa z czarnej fasoli
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Pasta rybna
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania z ryb, Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia polska
Hummus ze świeżym tymiankiem
Jola Słoma
Przepis z programu Wiosenne ATELIER SMAKU (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia arabska
Sos z nerkowców i tajskiej bazylii
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 55)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia tajwańska
Pasta z szynką
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Potrawy wielkanocne
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.