Jogurt z miętą

Jogurt z miętą
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Ilość osób:
6

Składniki:

  • ¾ szklanki jogurtu typu greckiego
  • 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
  • ½ szklanki świeżo pokrojonych liści mięty
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek
  • ½ posiekanego ząbka czosnku
  • świeżo zmielony pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszaj składniki w średniej misce. Przechowuj w lodówce. Podawaj w temperaturze pokojowej.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA