Jarzynowe curry z glutenem

Przepis z programu Nancy Lam Rejs Nancy (odc.11)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia tajska

Jarzynowe curry z glutenem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

marchewka

świeża kapusta

miniaturowe bakłażany

1 cebula

łyżka oleju

2 łyżeczki curry

gluten

szczypta cukru

szczypta soli

szklanka wody

 

 

Przygotowanie:


Rozgrzać olej u usmażyć cebulę. Dodać curry i wrzucić jarzyny. Usmażyć na małym ogniu, dodać gluten, cukier i sól. Dolać szklankę wody, przykryć i dusić 10 minut na małym ogniu.

powrót

Podobne przepisy

Jajecznica billa
Bill Granger
Przepis z programu Kuchnia Billa Początki (odc.1)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Szparagi w sosie pomarańczowym
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 22)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania na walentynki
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Puree ziemniaczane z pieca
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.6)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.