Jarzynowe curry z glutenem

Przepis z programu Nancy Lam Rejs Nancy (odc.11)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia tajska

Jarzynowe curry z glutenem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

marchewka

świeża kapusta

miniaturowe bakłażany

1 cebula

łyżka oleju

2 łyżeczki curry

gluten

szczypta cukru

szczypta soli

szklanka wody

 

 

Przygotowanie:


Rozgrzać olej u usmażyć cebulę. Dodać curry i wrzucić jarzyny. Usmażyć na małym ogniu, dodać gluten, cukier i sól. Dolać szklankę wody, przykryć i dusić 10 minut na małym ogniu.

powrót

Podobne przepisy

Pasta a la Norma
Jan i Jakub   Kuroniowie
Przepis z programu Kuroniowie rozgryzają (odc.11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Makarony, kluski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Kulki z puree ziemniaczanego
Przepis z programu Floyd w Indiach Mumbai (odc. 3)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Harira wegetariańska
Antony Worrall Thompson
Przepis z programu Antony w Maroku (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Zupy
kuchnia świata: Kuchnia marokańska
Suflety warzywne
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Risotto z leśnymi grzybami
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam w sieci: patenty i triki (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.