Jarzynowe curry z glutenem

Przepis z programu Nancy Lam Rejs Nancy (odc.11)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia tajska

Jarzynowe curry z glutenem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

marchewka

świeża kapusta

miniaturowe bakłażany

1 cebula

łyżka oleju

2 łyżeczki curry

gluten

szczypta cukru

szczypta soli

szklanka wody

 

 

Przygotowanie:


Rozgrzać olej u usmażyć cebulę. Dodać curry i wrzucić jarzyny. Usmażyć na małym ogniu, dodać gluten, cukier i sól. Dolać szklankę wody, przykryć i dusić 10 minut na małym ogniu.

powrót

Podobne przepisy

Groszek masala
Przepis z programu Floyd w Indiach Mumbai (odc.3)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Cebula w jogurcie
Przepis z programu Floyd w Indiach Jaipur (odc.1)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
(odc.05)frittatta alla trippa
Sophie Grigson
Przepis z programu Słoneczne smaki Sophie (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Warzywa w sosie orzechowym z ryżem
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU (odc.13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia indyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.