Brygida Kosel

Jajka po wiedeńsku


Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

odsłon: 109148

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 jajka

2 dag masła

sól

pieprz

 

 

Przygotowanie:


Umyte jajka wybić do szklanki, posolić i popieprzyć. Nie mieszając wstawić szklankę do garnuszka z wodą. Garnuszek postawić na kuchence. Gdy białko będzie ścięte dołożyć łyżeczkę masła i wyjąć szklankę z wody.

powrót

Podobne przepisy

Nadziewane, pieczone jabłka
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska
Wiosenne roladki na zimno
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.25)
trudność: trudne
rodzaj dania: Przekąski, Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
(odc.02)pure z fasoli z sardelami
Jacques Pépin
Przepis z programu Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Zapiekana cebula z winegretem
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

#Gut

15.04.2012 23:12


e

CYTUJ

Doskonały przepis ale mi średnio smakuje :)

#dresiara

02.03.2012 11:38


okoliki

CYTUJ

taki ch@j - mow stara cip@ ze to ma byc zaroodporna szlanka - moje dziecko nie ma teraz oka!

#uyeylm

22.02.2012 19:24


CYTUJ

b09tQK <a href="http://koemlnehffno.com/">koemlnehffno</a>, [url=http://glbqgyynfxmt.com/]glbqgyynfxmt[/url], http://hneirfoyzihd.com/, http://qztbuixdcmwp.com/

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.