Hiszpańskie krokiety z łososiem

Hiszpańskie krokiety z łososiem
Oceń przepis:
30 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Męski weekend (odc.12)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia hiszpańska

Składniki:

  • 4 filety z łososia
  • pokrojone i lekko obgotowane
  • 4 jaja
  • ugotowane na twardo i posiekane
  • 4 duże plastry pomidora
  • 4 kromki białego chleba
  • 1 cebula pokrojona w kostkę
  • 1 posiekany ząbek czosnku
  • 50 g czarnych oliwek
  • ½ pęczka pietruszki
  • 4 płaty ciasta filo
  • sól i pieprz do smaku
  • oliwa do smażenia i smarowania

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Filety przyciąć, żeby miały ładny kształt

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA