Maryla Musidłowska

Grzybki z pomidorów suszonych, mozzarelli i rukoli


Przepis z programu Mammaryla (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
kuchnia świata: Kuchnia włoska

odsłon: 11027

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

pomidory suszone w zalewie

mini mozzarelki

rukola

ocet balsamiczny

oliwa

sól gruboziarnista

kolorowy pieprz

słodzona suszona żurawina

 

 

Przygotowanie:


Na wykałaczkę nakłuj: pomidora, mozzarelkę i rukolę. Ułóż na półmisku. Obsyp półmisek żurawiną. Przygotowuj dressing: ocet balsamiczny z oliwą. Skrop koreczki dressingiem. Posól i popieprz.

powrót

Podobne przepisy

Falafel z fasoli z sałatką
Jola Słoma
Przepis z programu Wiosenne ATELIER SMAKU (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Karczochy z parmezanem
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.14)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Jajka w sosie winnym
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Placki z leśnych grzybów
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Szynka i melon
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.