Andrzej Polan

Grzanki z twarożkiem i letnimi warzywami


Przepis z programu Polska ze smakiem 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie

Grzanki z twarożkiem i letnimi warzywami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

300 g zielonego, młodego groszku

300 g fasolki szparagowej

50 g orzechów laskowych

natka pietruszki,

łyżka tartego sera Bursztyn

olej Kujawski z bazylią i czosnkiem

200 g wiejskiego twarożku

kilka kromek wiejskiego chleba

olej Kujawski do smażenia

Przygotowanie:

W garnku zagotuj wodę z cukrem i solą, dodaj groszek i fasolkę szparagową. Warzywa blanszuj około 3-4 minut...

powrót

Podobne przepisy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.