Agnieszka Kręglicka

Grzanki z kaparami, pomidorami i musztardą


Przepis z programu Para w kuchni (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Grzanki z kaparami, pomidorami i musztardą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

4 dorodne pomidory

1-2 łyżki drobnych kaparów

1 łyżka musztardy dijońskiej

świeżo mielony czarny pieprz

 

Przygotowanie:

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne. Części mięsiste pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z musztardą i kaparami, dodać czarny pieprz. Układać na małych grzankach. Najlepiej przygotowywać w ostatniej chwili, by grzanki nie rozmoczyły się od nadzienia.

powrót

Podobne przepisy

Jajecznica po francusku
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
(odc.06) faszerowane warzywa
Sophie Grigson
Przepis z programu Słoneczne smaki Sophie (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia grecka
Fit batoniki z płatków i orzechów
Marieta  Marecka
Przepis z programu 365 obiadów Mariety Mareckiej (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Desery
Pieróg z serami i oliwkami
Gary  Mehigan
Przepis z programu Męski weekend (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Ziemniaki pieczone z łososiem
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.