Agnieszka Kręglicka

Grzanki z kaparami, pomidorami i musztardą


Przepis z programu Para w kuchni (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Grzanki z kaparami, pomidorami i musztardą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

4 dorodne pomidory

1-2 łyżki drobnych kaparów

1 łyżka musztardy dijońskiej

świeżo mielony czarny pieprz

 

Przygotowanie:

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne. Części mięsiste pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z musztardą i kaparami, dodać czarny pieprz. Układać na małych grzankach. Najlepiej przygotowywać w ostatniej chwili, by grzanki nie rozmoczyły się od nadzienia.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.