Grzanki z kaparami, pomidorami i musztardą

Grzanki z kaparami, pomidorami i musztardą
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

  • 4 dorodne pomidory
  • 1-2 łyżki drobnych kaparów
  • 1 łyżka musztardy dijońskiej
  • świeżo mielony czarny pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne. Części mięsiste pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z musztardą i kaparami, dodać czarny pieprz. Układać na małych grzankach. Najlepiej przygotowywać w ostatniej chwili, by grzanki nie rozmoczyły się od nadzienia.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA