Grzanki z górskiego chleba

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pieczywo

Grzanki z górskiego chleba
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

1 opakowanie chleba górskiego

3 łyżki suszonego oregano

2 łyżki sezamu

1 pęczek oregano

sól

oliwa

1 łyżka sumaku

Przygotowanie:

Świeże oregano posiekać i wymieszać z suszonym. Dodać sezam, sól i oliwę.
Chleb podzielić na kawałki i rozłożyć na blasze. Posmarować przygotowanymi przyprawami i posypać sumakiem.
Piec w temperaturze 150° przez 5 minut.

powrót

Podobne przepisy

Chleb na sodzie
Przepis z programu Chleby Paula Hollywooda (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pieczywo
Chałka waniliowa z kruszonką
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 2 (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pieczywo
kuchnia świata: Kuchnia polska
Chleb z przyprawami
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pieczywo
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Gwiazda z nadziewanych bułeczek
Przepis z programu
trudność: trudne
rodzaj dania: Przekąski, Pieczywo
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Bakaliowe bułeczki
Marieta  Marecka
Przepis z programu Mała Improwizacja (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pieczywo
Chleb na zakwasie
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pieczywo
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.