Janella  Purcell

Grillowane warzywa


Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? (odc.22)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania z grilla

Grillowane warzywa
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

główka czosnku

4 filety anchois

filiżanka oliwy

słodki ziemniak

czerwony ziemniak

czerwona i zielona papryka

garść pieczarek

fenkuł

natka pietruszki

 

Przygotowanie:

Czosnek rozgniatamy z solą i anchois. Warzywa wkładamy do miski, polewamy oliwą, dokładamy pastę czosnkową i dokładnie mieszamy. Układamy je na grillu. Upieczone mieszamy i posypujemy natką pietruszki.

powrót

Podobne przepisy

Puszysty omlet z serem
Kim McCosker
Przepis z programu 4 składniki (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Tartinki
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Pieczona dynia
Bill Granger
Przepis z programu Kuchnia Billa W wolnym czasie (odc.3)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
Kiełbaski nie całkiem w bułkach
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.