Grillowane kanapki z żytniego chleba z pastrami, kiszoną kapustą i serem

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z grilla

Grillowane kanapki z żytniego chleba z pastrami, kiszoną kapustą i serem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 4.0
Składniki:

2 kromki żytniego chleba

100 g solonego masła

korniszony

marynowane cebulki

200 g kiszonej kapusty

szczypta tymianku

6 plastrów pastrami

100 g startego sera

kminek



Przygotowanie:

Chleb posmarować masłem. Ułożyć na nim korniszony, marynowane cebulki i kiszoną kapustę. Posypać ziarnami kminku i tymiankiem. Dołożyć plastry pastrami i starty ser. Kanapki przełożyć na blachę i wstawić pod grill. Zapiekać, aż ser się stopi.

powrót

Podobne przepisy

Grillowane medaliony wołowe z kuskusem i ratatouille jarzynowym
Przepis z programu Spalony? (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z grilla
Smażony kurczak
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

skomentuj przepis

markopolo17

postów: 4

09.06.2016 22:02

CYTUJ

Super wyszło .Wszystkich zaskoczyło połączenie kapusty i ogórka konserwowego z serem.Polecam!!!

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.