Roger Mooking

Grillowana kukurydza


Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania z grilla

Grillowana kukurydza
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0






Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:

4 obrane kolby świeżej kukurydzy

2 przekrojone limonki

1 łyżka przyprawy „Pięć smaków”

sól



Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:

Rozgrzej grill. Ułóż kolby kukurydzy i grilluj je, aż będą gotowe, około 15 min. Natrzyj kukurydzę limonką, dopraw przyprawą „Pięć smaków” i solą.



Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".

























powrót

Podobne przepisy

Teryna owocowa z serem pleśniowym
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Wołowina w teksańskiej marynacie
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 30)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z grilla
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej
Ser typu camembert marynowany w oleju
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
kuchnia świata: Kuchnia czeska
Placki z leśnych grzybów
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Bulion drobiowy z bazylią tajską
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc. 5)
trudność: trudne
rodzaj dania: Zupy
kuchnia świata: Kuchnia tajska
Jajka w pomidorach
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.