Gary  Rhodes

Gotowany modrak morski


Przepis z programu Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Gotowany modrak morski
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 pęczki modraka morskiego

50-75 g masła

sok z 1 limonki

sól i pieprz

 

 

Przygotowanie:


Odetnij końcówki łodyg modraka morskiego. Gotuj w całości przez kilka minut w osolonym wrzątku. W rondlu roztop masło. Łyżką cedzakową przełóż łodygi modraka do rondla z masłem. Wyciśnij sok z limonki. Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj i podawaj.

powrót

Podobne przepisy

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.