Kim McCosker

Gnocchi z chorizo


Przepis z programu 4 składniki (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Gnocchi z chorizo
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0




Składniki

1 mała czerwona cebula, pokrojona w kostkę

2 kiełbaski chorizo, pokrojone na cienkie plasterki

1 pojemnik gnocchi ze świeżych ziemniaków, ugotowanych i osączonych

400 g sosu Napoli



Przygotowanie

Na dużej patelni usmaż cebulę i plasterki chorizo, aż się zezłocą. Dodaj gnocchi, sos i ¼ szklanki wody. Dopraw morską solą i pieprzem. Podgrzewaj na małym ogniu ok. 10 min, aż potrawa będzie na wskroś gorąca.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.