Marta Dymek

Galaretka marchewkowa


Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Dania wegańskie

odsłon: 345

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 5.0

Składniki:

pół szklanki soku pomarańczowego

2 łyżki cukru trzcinowego

skórka otarta z 1 pomarańczy

1 łyżeczka agaru

1 szklanka soku marchewkowego

do podania: świeże mango pokrojone w kostkę

Przygotowanie:

W rondelku połączyć wszystkie składniki poza sokiem marchewkowym, podgrzać i zagotować.
Następnie wlać do soku marchewkowego, wymieszać i przelać do foremek.

powrót

Podobne przepisy

Deser z kukurydzy
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Blok czekoladowo – kokosowy
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Panna cotta z maślanki, z naleśnikowymi faworkami i kremowym sosem truskawkowym
Anna Olson
Przepis z programu Na słodko Maślanka (odc. 9)
trudność: brak
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Sorbet z wiśniami na marsali
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Mammaryla (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Tiramisu po polsku
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.20)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

beataca

postów: 5

28.08.2016 14:10

CYTUJ

Znakomita galaretka. Lubię też polecany przez Martę Dymek budyń marchewkowy. Polecam dla całej rodziny :)

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.