Marta Dymek

Galaretka marchewkowa


Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Dania wegańskie

odsłon: 76

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 5.0

Składniki:

pół szklanki soku pomarańczowego

2 łyżki cukru trzcinowego

skórka otarta z 1 pomarańczy

1 łyżeczka agaru

1 szklanka soku marchewkowego

do podania: świeże mango pokrojone w kostkę

Przygotowanie:

W rondelku połączyć wszystkie składniki poza sokiem marchewkowym, podgrzać i zagotować.
Następnie wlać do soku marchewkowego, wymieszać i przelać do foremek.

powrót

Podobne przepisy

Zimny suflet truskawkowy
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Mus fiołkowy w tulipanie czekoladowym
Bożena Sikoń
Przepis z programu Łakocie Bożeny Sikoń 2 (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Galaretka jogurtowo-cynamonowa
Przepis z programu Dietosfera (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia dietetyczna
Truskawki z kremem z mascarpone
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.32)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Pomarańcze z kandyzowaną skórką w karmelu
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Czekoladowe semifreddo z miętą
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

beataca

postów: 5

28.08.2016 14:10

CYTUJ

Znakomita galaretka. Lubię też polecany przez Martę Dymek budyń marchewkowy. Polecam dla całej rodziny :)

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.