Marta Dymek

Galaretka marchewkowa


Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Dania wegańskie

odsłon: 741

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 5.0

Składniki:

pół szklanki soku pomarańczowego

2 łyżki cukru trzcinowego

skórka otarta z 1 pomarańczy

1 łyżeczka agaru

1 szklanka soku marchewkowego

do podania: świeże mango pokrojone w kostkę

Przygotowanie:

W rondelku połączyć wszystkie składniki poza sokiem marchewkowym, podgrzać i zagotować.
Następnie wlać do soku marchewkowego, wymieszać i przelać do foremek.

powrót

Podobne przepisy

Gruszka z waflami orzechowymi
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Pudding ryżowy z wanilią i różową gruszką
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 3 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Deser z ciasta filo i sałatki owocowej
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie 4 (odc. 8)
trudność: trudne
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia bałkańska
Tzatziki z migdałami
Iwona  Zasuwa
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Dania wegańskie, Dobre dla dzieci

skomentuj przepis

beataca

postów: 5

28.08.2016 14:10

CYTUJ

Znakomita galaretka. Lubię też polecany przez Martę Dymek budyń marchewkowy. Polecam dla całej rodziny :)

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.