Marta Dymek

Galaretka marchewkowa


Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Dania wegańskie

odsłon: 969

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 5.0

Składniki:

pół szklanki soku pomarańczowego

2 łyżki cukru trzcinowego

skórka otarta z 1 pomarańczy

1 łyżeczka agaru

1 szklanka soku marchewkowego

do podania: świeże mango pokrojone w kostkę

Przygotowanie:

W rondelku połączyć wszystkie składniki poza sokiem marchewkowym, podgrzać i zagotować.
Następnie wlać do soku marchewkowego, wymieszać i przelać do foremek.

powrót

Podobne przepisy

Budyń cynamonowy
Anna Olson
Przepis z programu Na słodko Cynamon (odc.15)
trudność: brak
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Pudding z ryżu
Antony Worrall Thompson
Przepis z programu Antony w Maroku (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia marokańska
Morele zapiekane w syropie z wanilią
Anna Olson
Przepis z programu Na słodko Morele (odc.10)
trudność: brak
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Rozmaite desery
Przepis z programu Szefowie kuchni 2 (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Jądra z czekolady i orzechów laskowych
Gary  Mehigan
Przepis z programu Męski weekend (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Wegańskie ciasto z owocami
Tomasz Deker
Przepis z programu Desery Dekera (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka, Dania wegańskie, Ciasta wegańskie

skomentuj przepis

beataca

postów: 5

28.08.2016 14:10

CYTUJ

Znakomita galaretka. Lubię też polecany przez Martę Dymek budyń marchewkowy. Polecam dla całej rodziny :)

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.