Marta Dymek

Galaretka marchewkowa


Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Dania wegańskie

odsłon: 568

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 5.0

Składniki:

pół szklanki soku pomarańczowego

2 łyżki cukru trzcinowego

skórka otarta z 1 pomarańczy

1 łyżeczka agaru

1 szklanka soku marchewkowego

do podania: świeże mango pokrojone w kostkę

Przygotowanie:

W rondelku połączyć wszystkie składniki poza sokiem marchewkowym, podgrzać i zagotować.
Następnie wlać do soku marchewkowego, wymieszać i przelać do foremek.

powrót

Podobne przepisy

Gofry belgijskie
Tomasz Deker
Przepis z programu Desery Dekera 2 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia belgijska
Domowe lody truskawkowe z rurkami
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Lody
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Pudding jaśminowy z kruchymi waflowymi tulejkami
Anna Olson
Przepis z programu Na słodko Herbata (odc. 6)
trudność: brak
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej
Zapiekane maliny z kruszonką
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia polska
Mrożone brzoskwinie
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Budyń kawowy z pączkami
Anna Olson
Przepis z programu Na słodko Kawa (odc.27)
trudność: brak
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

beataca

postów: 5

28.08.2016 14:10

CYTUJ

Znakomita galaretka. Lubię też polecany przez Martę Dymek budyń marchewkowy. Polecam dla całej rodziny :)

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.