Galaretka hibiskusowa

Galaretka hibiskusowa
Oceń przepis:
25 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 40)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 1 torebka herbatki z hibiskusa
  • 1-2 łyżeczki słodzika ze stewii
  • 1 łyżka agaru

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Zaparzyć mocną herbatę. Przelać do rondelka i zagotować. Dodać agar, słodzik i mieszać, aż agar się rozpuści. Przelać do foremek i odstawić do stężenia.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA