Fantazja na temat faszerowanych jajek

Przepis z programu Skok na spiżarnię (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Fantazja na temat faszerowanych jajek
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

10 jajek

½ filiżanki majonezu

1 łyżka angielskiej musztardy

bekon

 

 

Przygotowanie:


Ugotuj jajka na twardo, następnie ostudź i obierz. Pokrój na połówki i oddziel białka od żółtek. Białko pokrój na drobne kawałki. Żółtka wymieszaj z majonezem i musztardą na jednolitą masę, włóż do woreczka do wyciskania ciastek, lub do foliowej torebki z odciętym rogiem. Rozłóż białka jajek na łyżkach, w których będziesz serwować jajka i wyciśnij na białka masę z żółtek. Udekoruj kawałkami bekonu.

powrót

Podobne przepisy

Smażone kwiaty cukinii
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Carpaccio z buraków, oscypka i jeżyn
  Vienio
Przepis z programu Ślinotok (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
Wiejska teryna
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Deska serów
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Maryla al dente (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
(odc.02)pure z fasoli z sardelami
Jacques Pépin
Przepis z programu Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Pomidory nadziewane malinami
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.23)
trudność: trudne
rodzaj dania: Przekąski, Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.