Dorada z pieca - danie w 15 minut

Przepis z programu Warsztaty smaku kuchni+: ryba z Tomaszem Jakubiakiem
trudność: łatwe
rodzaj dania: Warsztaty smaku kuchni+: dania z ryby

Dorada z pieca - danie w 15 minut
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1/2 dorady

4 łyżki oliwy czosnkowej

szypta papryki Pimenton

2 gałązki oregano

sól

 

 

Przygotowanie:


Na patelni rozgrzewamy oliwę czosnkową. Rybę posypujemy papryką Pimenton oraz solą i zalewamy rozgrzaną oliwą.
Zapiekamy w bardzo gorącym piekarniku do zrumienienia (kilka minut).

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.