Jola Słoma

Dip kokosowy


Przepis z programu Słoneczne ATELIER SMAKU (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty

Dip kokosowy
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

5 łyżek mleka kokosowego

3 łyżki ugotowanej ciecieżycy lub innych strączkowych

2 łyżki żurawiny

1 łyżka chrzanu

1 łyżka soku z cytryny

szczypta soli

 

 

Przygotowanie:


Wszystkie składniki miksujemy dokładnie ze sobą.

powrót

Podobne przepisy

Dip guacamole
Kim McCosker
Przepis z programu 4 składniki (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Smalec z białej fasoli
Marta Dymek
Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek 3 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Ciasta wegańskie
Sos butterscotch
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Amerykański dressing z sera pleśniowego
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na lato (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej
Hummus
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.27)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia arabska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.