Agnieszka Kręglicka

Czerwona marynowana cebula


Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska

Czerwona marynowana cebula
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 czerwone cebule

1 szklanka czerwonego octu winnego

1 szkl wody

kilka goździków

kilka szt. ziela angielskiego

2 liście laurowe

kilka ziaren pieprzu

 

 

Przygotowanie:


Cebulę pokroić w plastry niezbyt grube. Ocet i wodę zagotować z przyprawami. Zalać gorącą marynatą cebulę i odstawić na dobę do przegryzienia.

powrót

Podobne przepisy

Marokańska pasta z migdałów i miodu
Antony Worrall Thompson
Przepis z programu Antony w Maroku (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia marokańska
Suflet zapiekany na zupie
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Ciasto na naleśniki
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Pijany arbuz
Malka Kafka
Przepis z programu Koszer macher (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Napoje, Inne
(odc.020) marynowana czerwona cebula
Michael  Smith
Przepis z programu Domowy kucharz (odc.20)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Duszona cebula
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.